marți, 1 decembrie 2009

mancare de fasole boabe

Ingrediente

500 g fasole alba, uscata,
2-3 cepe,
2 morcovi,
1 telina mica,
1 radacina de patrunjel,
2 ardei,
1 lingura pasta de tomate,
1 legatura de patrunjel,
sare, ulei, boia dulce de ardei, piper,

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmoiat de seara pana dimineata. Se pune la fiert, dupa cateva clocote se schimba apa, se pune alta apa calduta si se lasa Ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, telina, ardeiul se toaca marunt si se calesc toate in uleiul incins, se adauga sare, piper, boiau de ardei, patrunjelul tocat fin. Dupa ce s-au inabusit se pun peste fasolea scursa pe jumatate de apa. Dupa ce totul a fiert bine, se adauga pasta de tomate si se mai lasa 2-3 clocote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

jurnal de mama virgina Design by Insight © 2009